Majstor za sporet gorenje cena Beograd

Majstor za sporet gorenje cena Beograd

Majstor za sporet gorenje cena Beograd

Majstor za sporet gorenje cena Beograd

Majstor za sporet gorenje cena Beograd dolazi NONSTOP hitne intervencije brzo i jeftino 062 88 95 111

Pri upotrebi obracati paznju na sledece: Elektricni sporet a moye se reci i za stednjak prikljuciti na SUKO UTICNICU, sa sigurnim uzemljenjem, zastita od strujnog udara. Majstor za sporet gorenje cena Beograd -kao tim majstor Tome dolazi ako se ima trofazna struja za raditi, popravljati ili slično. Onda ga uključiti u TROFAZNU utičnicu, ( pozvati električara da vam izvede elelektrične vodove i ugradi istu) a kog električara pozvati?

Majstor za sporet gorenje cena Beograd

Majstor za sporet gorenje cena Beograd

Pa znate valjda odgovor – pozvati elektricara haus majstora Tomu, popravka i postavljanje LED instalacije, grejanja, veš mašina, sudo mašina, da se kabl šporeta, zameni i poveže za upotrebu na 1-faznu ili 3-faznu struju (prosto, ali to neka uradi majstor) 062 88 95 111.
Kod uključivanja prekidača na električnom šporetu često primetimo da se desi da ne radi ringla ili prestane da radi grejač u rerni. Raditi odsečno, sa jasnim „cak“ zvukom, duže ce oni funkcionisati, a najcesci kvarovi su upravo kod prekidaca ( kaze domaćica da joj slaba ringla, slabo greje, da se zameni, a problem je u prekidaču, zbog varnice, platine „nagore“, ne daju dobar kontakt, i eto sumnjanja u ringlu, a ne na prekidaču elekrtičnog šporeta!

Cenovnik majstora Beograd

Obično domaćice ćešće koriste samo MAX položaj,  a zaboravljaju da niži položaji se isto termički odrađuju zadatak, normalno kada prokuva jelo treba SMANJITI položaj i sa poklopljenim sudom produžiti kuvanje, manje kosta – efekat isti,
– ringlu odabrat tako da DNO POSUDE bude malo VEĆE od RINGLE, tako ce efikasnost korišćenja energije biti veća! Pogledajte vise o tome…

Majstor cena Beograd Elektricni sporet

– nije suvisno istaci ,obzirom da se E/S koriste u razlicitim prostodijama (šupama, letnjim kujnama, a i u stanovima se nekad pojave miševi), da se povremeno pomere E/S, očisti , otvori zadnji pleh i proveri da se nije ušao neki miš, a obično uvek naprave haos (ne smeta im staklena vuna- izolacija, prave gnezda, grizu kablove, prave KRATKE spojeve i brzo skrate vek upotrebe….
– ovi uredjaji su vrlo zahvalni, jer i sa manjim brojem ringli mogu služiti, s malo snalažljivosti, isplativim popravkama i stariji uredjaji dosta dugo mogu ne korkstiti, a  svaki dinar uštedjen kroz  pravilnu i ekonomicnu upotrebu E/S je dobrodošao! Tako će vas majstor Toma posavetovati da bi ubuduće manje njega zvali mada on obožava da radi i da izađe na teren i dođe u stan ili kuću u Beogradu ili okolini i pomogne strankama! Živeli!

6 Comments
 • Milan G.
  Posted at 13:59h, 11 март Одговори

  Veliki profesionalizam i razumevanje od strane majstora. Izuzetan covek je majstor Toma, ima i ekpipu majstora…svaka preporuka!!!

  • majstor Toma
   Posted at 16:44h, 11 март Одговори

   Milane, H V A L A!!!!

 • Janko
  Posted at 14:00h, 11 март Одговори

  Dolazio kod.mene jednu noc, popravio ki grejac na peci duvaljki. Hvala hvala do neba tomo neznam sta bi uradio da nisi doso. Pozdrav

  • majstor Toma
   Posted at 16:44h, 11 март Одговори

   Hvala Janko…idemo dalje!

 • Briantop
  Posted at 18:45h, 28 март Одговори

  Thanks a lot for sharing your amazing websites.

Post A Comment