Majstor Beograd popravke servis cena 24h

Majstor Beograd popravke servis cena 24h!

Majstor Beograd popravke servis cena 24h

Majstor Beograd popravke servis cena 24h

Majstor Beograd popravke servis cena 24h  COVID 19 zaštita 062 88 95 111

Majstor Beograd tražen non stop bilo za poslove grejanja, majstor električar, majstor za LED rasvetu , utičnice ili TA peći, grejalice, električne kotlove…sve to je danas jako traženo i jako teško nači majstora za sve to. Vi ste na pravom mestu jer ćete dobiti uslugu hausmajstora, majstora Beograd koji će popraviti i odraditi servis na vašim kućnim uređajima….“Majstore, potrebna nam je intervencija, imamo SLavu sutra a ne radi nam grejanje! Da li možete hitno da dođete na Senjak?“ ili „Dobar dan majstore! Danas je prava jagma za majstorima, da li ste slobodni da pogledate jednu TA peć, ne greje najbolje a celu noć sam je punila, hvala“. Sve to rešavamo, dolazimo po pozivu a možete nas pronaći na TV PRVA, kupujemprodajem, Google, halooglasima ili sasomange najnovijem oglasniku….Majstor Beograd popravke servis cena 24h!

Majstor Beograd popravke servis cena 24h!

Majstor Beograd popravke servis cena 24h!

BANALNI KVAROVI, MAJSTORA NE ZOVI, SAM POPRAVI

Neretko kvarovi na uredjajima i instalacijama su toliko prosti da je zalosno zauzimati majstora, a na drugom mestu „gori pod nogama“ . Ali kvar, bilo kakve prirode da bude, daje iste muke kao i najslozeniji, prekinutanam je USLUGA tog uredjaja ili sta drugo.


Da navedemo neke iz prakse, koje je mogao sam korisnik da resi, da ne zove majstora,na kraju da plati sam dolazak je SKUPO placena popravka:
1) Nema struje u nekim uticnicama, „panika“, kog elektricara zvati, telefon, poceo Z da „opusta“..
Uzrok moze biti da je osiurac pregoreo, glinericom ga pronaci i zameniti originalim, nikako licnama, opet ce pregoreti…Desava se da nestane jedna faza kod 3-fazne instaacije u kuci.Proveriti glinericom osigurace na izvedenoj tabli,ispravni svi, proveriti GLAVNE za svamu fazu, nema struje u jednom od njih, proveriti dali se nije licna istopila (zameniti origin. ako jeste). Ako je osigurac OK , a u lezistu osiguraca nema struje – nebrinite, kvar je u mrezi EPS-a, oni ce kvar odkloniti  jer imaju indikaciju kvara, samo malostrpljenja.Moze se obavestiti ED da tu i tu nema jedne faze..Znaci samo malo  strpljenja….
2) Struje ima, osiguraci svi OK, a uredjaj (F,Z,) ne radi…Zove se majstor, kaze vam da proverite utikac, i zaista : utikacnije dobro gurnut u uticnicu, radilo je neko vreme, izgubio KONTAKT i „veliki kvar“ resen potpunim „ustekovanjem“ u zid….
3) Struje ima kada se dodirne Z-F, pecka?
Misevi su „majstori“ da naprave lom tamogde mogudoci.Svuda se zavlace, pai u same uredjaje. Staklena vuna za njih je najudobnije mesto, nalazio sam unjihov OKOT  u staklenoj izolaciji starog F, izbuse svu termoizol. od stiropora na Z, oslabe je i „procuri“, oogule izolaciju el.provodnika, kablova, posebno kod el.sporeta, F, Z, i faza pocne dodirivati masu i eto „opasnog kvara“ zbog kojeg nemi bacaju takve uredjaje. A s malo volje, pregledati uredaje, njihove el.vodove, izolirati ostecena mesta ili nastaviti pregrizene vodove .

Zlatibor je mesto koje je u ekspanziji, potrebni električar, majstor za grejanje, održavanje, čišćenje i pranje…

11 Comments
 • majstor Toma
  Posted at 22:59h, 07 децембар Одговори

  Majstor koji mi je vratio novac jer je tako obecao, retksot zaista.zato i jeste poseban! Svaka preporuka!!!!

  • majstor Toma
   Posted at 23:22h, 07 децембар Одговори

   Hvala veliko! Takav je bio dogovor a ja to postujem, stvar principa a ne novca…Kad god zatrebam 062 88 95 111 Toma

 • Kaća
  Posted at 00:34h, 25 децембар Одговори

  Hvala Tomo majstore i Vam ai Vasim pomocnicima sto ste po onoj zimi dosli kod mene na Dusanovac i popravili mi elektricni kotao jer kako je pocelo smrzli bi se ve. Imam malu bebu, muz non stop na poslu, hvala veliko! Smrzli bi se ja mislim! Nakon poziva, Toma je dosao sa jendim momkom i popravili su ya nekih 2 sata kotao na pelet! Svaka preporuka!

  Kaća Dušanovac

  • majstor Toma
   Posted at 00:36h, 25 децембар Одговори

   Kaćo, hval ana lpom komentaru, dolazim kad god zatreba 062 88 95 111

 • majstor Toma
  Posted at 23:27h, 24 јануар Одговори

  Majstoreeeeeeeeeeeee hvala jos jednom! Jako smo yadovoljni i zena i ja kako ste nam popravili grejanje, CUDOOOOO

  SVaka preporuka sa nase strane, Milosevici!

  • majstor Toma
   Posted at 23:46h, 24 јануар Одговори

   Trudimo se, hvala hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

 • Nele
  Posted at 23:36h, 28 фебруар Одговори

  Jako ljubazan covek i dobar majstor! Poštuje tuđe vreme, zna svoj posao i topla preporuka za ovog clana i majstora za dalju saradnju! Radimo uskoro TA pec!

 • majstor Toma
  Posted at 21:01h, 15 мај Одговори

  Majstor Toma je jedan od pristojnijih majstora kako radom tako i cenom u Beogradu, Izuzetno sam yadovoljna saradnjom i biće je i nadalje. Vrlo je koncizan i kaže unapred i cenu i tokove rada tako da se meni to jako dopada kod njega. Kao i svi ljudi i on ima mane. Ja volim da popričam sa čovekom, popijem sok, pivo ili nešto ali on to sve izbegava i samo se usmerava na posao. Zvaću po dogovoru za TA peć i električnu instalaciju u drugom stanu. Hvala još jednom majtore!

  Gordana Janketić, Vračar

  • majstor Toma
   Posted at 21:05h, 15 мај Одговори

   Hvala Goradana na lepom komentaru! Nije da ne volim da popijem nego ne stižem da stignem na sva mesta kasnije…sledeći put obećavam!

 • Ljubenovic porodica
  Posted at 23:22h, 08 октобар Одговори

  Poštovani majstore Tomo,
  Koristimo priliku supruga i ja da Vam se zahvalimo što ste odvojili vreme i došli u naš skromni dom da nam odzračite centralno grejanje i popravite električni kotao. Neizmerno sam Vam zahvalan i zato pišem ovaj komentar!

  Nastavićemo po dogovoru sa ostalim stvarima za popravku!

  Srdačan pozdrav,

  Porodica Ljubenović

  • majstor Toma
   Posted at 23:30h, 08 октобар Одговори

   Poštovani gospodine,
   Jako sam dirnut Vašim komentarom! Trudiću se da opravdam Vaše i slične komentare i ovim putem se još jednom zahvaljujem na lepoj energiji…
   062 88 95 111 Toma, dolazim i kod komšije i kod Vas!

Post A Comment