Majstor Beograd popravke servis cena 24h

Majstor Beograd popravke servis cena 24h!

Majstor Beograd popravke servis cena 24h

Majstor Beograd popravke servis cena 24h

Majstor Beograd popravke servis cena 24h  COVID 19 zaštita 062 88 95 111

Majstor Beograd tražen non stop bilo za poslove grejanja, majstor električar, majstor za LED rasvetu , utičnice ili TA peći, grejalice, električne kotlove…sve to je danas jako traženo i jako teško nači majstora za sve to. Vi ste na pravom mestu jer ćete dobiti uslugu hausmajstora, majstora Beograd koji će popraviti i odraditi servis na vašim kućnim uređajima….“Majstore, potrebna nam je intervencija, imamo SLavu sutra a ne radi nam grejanje! Da li možete hitno da dođete na Senjak?“ ili „Dobar dan majstore! Danas je prava jagma za majstorima, da li ste slobodni da pogledate jednu TA peć, ne greje najbolje a celu noć sam je punila, hvala“. Sve to rešavamo, dolazimo po pozivu a možete nas pronaći na TV PRVA, kupujemprodajem, Google, halooglasima ili sasomange najnovijem oglasniku….Majstor Beograd popravke servis cena 24h!

Majstor Beograd popravke servis cena 24h!

Majstor Beograd popravke servis cena 24h!

BANALNI KVAROVI, MAJSTORA NE ZOVI, SAM POPRAVI

Neretko kvarovi na uredjajima i instalacijama su toliko prosti da je zalosno zauzimati majstora, a na drugom mestu „gori pod nogama“ . Ali kvar, bilo kakve prirode da bude, daje iste muke kao i najslozeniji, prekinutanam je USLUGA tog uredjaja ili sta drugo.


Da navedemo neke iz prakse, koje je mogao sam korisnik da resi, da ne zove majstora,na kraju da plati sam dolazak je SKUPO placena popravka:
1) Nema struje u nekim uticnicama, „panika“, kog elektricara zvati, telefon, poceo Z da „opusta“..
Uzrok moze biti da je osiurac pregoreo, glinericom ga pronaci i zameniti originalim, nikako licnama, opet ce pregoreti…Desava se da nestane jedna faza kod 3-fazne instaacije u kuci.Proveriti glinericom osigurace na izvedenoj tabli,ispravni svi, proveriti GLAVNE za svamu fazu, nema struje u jednom od njih, proveriti dali se nije licna istopila (zameniti origin. ako jeste). Ako je osigurac OK , a u lezistu osiguraca nema struje – nebrinite, kvar je u mrezi EPS-a, oni ce kvar odkloniti  jer imaju indikaciju kvara, samo malostrpljenja.Moze se obavestiti ED da tu i tu nema jedne faze..Znaci samo malo  strpljenja….
2) Struje ima, osiguraci svi OK, a uredjaj (F,Z,) ne radi…Zove se majstor, kaze vam da proverite utikac, i zaista : utikacnije dobro gurnut u uticnicu, radilo je neko vreme, izgubio KONTAKT i „veliki kvar“ resen potpunim „ustekovanjem“ u zid….
3) Struje ima kada se dodirne Z-F, pecka?
Misevi su „majstori“ da naprave lom tamogde mogudoci.Svuda se zavlace, pai u same uredjaje. Staklena vuna za njih je najudobnije mesto, nalazio sam unjihov OKOT  u staklenoj izolaciji starog F, izbuse svu termoizol. od stiropora na Z, oslabe je i „procuri“, oogule izolaciju el.provodnika, kablova, posebno kod el.sporeta, F, Z, i faza pocne dodirivati masu i eto „opasnog kvara“ zbog kojeg nemi bacaju takve uredjaje. A s malo volje, pregledati uredaje, njihove el.vodove, izolirati ostecena mesta ili nastaviti pregrizene vodove .

Zlatibor je mesto koje je u ekspanziji, potrebni električar, majstor za grejanje, održavanje, čišćenje i pranje…