Led trake haus majstor Surcin cena

Led trake haus majstor Surcin cena

Led trake haus majstor Surcin cena

Led trake haus majstor Surcin cena

Led trake haus majstor Surcin cena, elektricar, etazno grejanje 24h servis 062 88 95 111

Led trake haus majstor Surcin cena – proveravati povremeno da li se na utičnicama se pojavljuju znaci nagorelosti jer kvalitet nije kao ranije, slabo prianjaju  uz  kontakte i to vrsi zagrevanje   i ostecenje izolacije, varnicenje, kursluse, pa i paljenja plastike uticnice. Nesigurne uticnice zameniti kvalitetnijim! Svuda gde je predcidjebo uzemljenje – proveriti da li ga ima, osposobiti ,….Popravka i servis Beograd, montaža LED rasvete!
5- ako ne sme sam  korisnik da proveri KVALITET INSTALACIJE UZEMLJENJA, onda pozvati majstora elektr. da to proveri i neispravnosti otkloni kvar – voditi racuna da se osiguraci ne preoptereti  vecom  amperazom nego sto je dozvoljeno za to strujno mesto, da ne bi dolazilo do izbacivanja osiguraca (pregoreva). Za sve radove i poslove pozovite haus majstora Tomu, elektricara, majstora za etazno grejanje i elektricne kotlove, parno i centralno grejanje, LED trake, LED osvetljenje, sporeti i TA peci, grejaci u radijatore i kaljeve peci AKCIJA AKCIJA akcija amazon 062 88 95 111

Led trake haus majstor Surcin cena

Led trake haus majstor Surcin cena

Led trake su sastavni deo danasnjeg sredjivanja stanova i kuca u Beogradu, Novom Beogradu, Surcinu, Zemunu, Dorcolu itd. Majstor za svetlece trake, haus majstor i kucni majstor radi naravno sve stvari vezano za LED osvetljenje, gipsane radove islicno. Najsigurnije da se uvek pazi da se ne ukljucuju odjedared, svi jaci potrosaci ( el.sporet, bojler, TApec, VM ,kvarcna pec i sl) i time sprecimo kvaeove. Ukoliko se u fazama (kod trofazne atruje) naponi mnogo razlikuju, pozvati elektr. da u objektu preraspodeli potrosace po fazama ,da uredjaji imaju bolji napon, a naslabija faza moze i sijalice da zadovolji… nailazilo se na slucajeve da jedna faza ima 170 V,a najaca 230.  U tim slucajevima  treba zvati LED da ona na mrezi do objekta bolje raz rsta potrosace (ima firme koje mnogo trose struju, rezare napr. itd),….tu biti uporan jer zbog nestabilnog napona dosta uredjaja strada, a nadoknada stete od LED napona mora ici preko suda, sa dokayima, sto ne u vecini slucajeva neostvarivo i nemju zivce korisnici da to isteraju do kraja… A stete kad pregori TV, zamrzivac, bojler, TA peć, LED TRAKA, akcija, osvetljenje, aspirator, frizider, kompjuter itd nisu male, a to je tesko dokazljivo. Samo pozovite i uzivajte – 062 88 95 111 Toma majstor!

6 Comments
 • Koja
  Posted at 11:43h, 27 фебруар Одговори

  Sta reci, ovi majstori su kao pit bulovi, rade, ne piju, pristojna naplata, kulturni, vrhunski kvalitet! Nema sta! Preporuka!

  Koja

  • majstor Toma
   Posted at 14:34h, 28 фебруар Одговори

   Hahahaha…bas, kao pitbullovi! Hvala na komentaru, trudimo se!

 • Janko
  Posted at 21:49h, 27 фебруар Одговори

  Hvalaaaaa Tomo majstorcino!

  • majstor Toma
   Posted at 14:34h, 28 фебруар Одговори

   Ziveli Janko! Zovite, 062 88 95 111

 • Milan
  Posted at 10:04h, 28 фебруар Одговори

  Izuzetna liga dzentlmena!

  • majstor Toma
   Posted at 14:33h, 28 фебруар Одговори

   Hvala hvala, trudimo se!

Post A Comment