Kotlovi grejanje cena Dobanovci

Kotlovi grejanje cena Dobanovci

Kotlovi grejanje cena Dobanovci

Kotlovi grejanje cena Dobanovci

Kotlovi grejanje cena Dobanovci kucni majstor GREJANJE elektricar 062 88 95 111

Haus majstor Toma je nešto što će vam uvek treba ti to je majstor koji dolazi bilo koji dan grada dolazi po pozivu i popravlja sve što vama treba u stanu.  Te popravke obično se odnose na električarske usluge jer vrlo često dolazi do kvara na prekidačima i osiguračima zatim koja na na električnoj instalaciji bilo davno dvofazno ili trofazna onda takodje često dolazi do kvara na električnom šporetu, ringli, rerni grejača, ponekad je potrebno i sondu izvući ili malo ozbiljnije to pogledati i namestiti – zatim dolazi grejanje odnosno grejna sezona i vidite i sami koliko je već hladno napolju za sve te slučajeve kad je potrebno da vam se popravi TA peć da se radi Da ili negde prebacili na mestu da se pogledaju grejači! Sve te popravke, servis i montazu, akcija AKCIJA amazon amazon radi Haus majstor Toma to jest majstor električar majstor Toma. Kotlovi grejanje cena Dobanovci i dolazimo brzo i HITNO!

Kotlovi grejanje cena Dobanovci

Kotlovi grejanje cena Dobanovci

Majstor za grejanje Beograd COVID – 19 sigurnost!

U ovo hladno vreme dolazi doma i pozovite ga on će doći na vaš poziv u vaš dom u vašu kuću. Cesto majstori nadrljaju u nekoj kuci, Tako se dogovdilo i skoro u jednom stanu, Kupio sam dvesta pedeset metara kablova. To je sasvim dovoljna kolicina i duzina za jedan stan od 70 kvadrata! Medjutim, vlasnik je hteo da se to odradi po propisima i ja sam sada vec dve nedleje u potkrovlju tako da mi nije bas najbolje:) Zaradice se, to se nikada i ne dovodi u pitanje ali je to na ustrb radnog dana i vremena tako da bi mi svi voleli u zivotu da sto manje radimo a sto vise imamo…zato pozovite Beogradjani, ja radim za vas dok ste vi na poslu, u parku ili vec negde….etazno grejanje, kotlovi, TA peci, radijatori, Elektricar, trofazna i monofazna struja, instalacija, KALJEVE peci, anmestanje grejaca, osiguraci i bojleri, sporeti, sve sve…Kotlovi grejanje cena Dobanovciservis i montaza, demontaza, Elektricar, etazno grejanje – 062 88 95 111. – 

8 Comments
 • majstor Toma
  Posted at 23:05h, 24 новембар Одговори

  Svaki dan Vas blagosiljam, svaka Vam cast majstore Tomo! Spasili ste nas, kaljeva pec je bila na izdisaju, dali da je rusimo ili ne znam sta da radimo sa njom…sada je to nesto sasvim drugo! Radi kao TA pec….ziveli Vi meni! Zovem Vas za kotao po dogovru!

  • majstor Toma
   Posted at 23:20h, 24 новембар Одговори

   Hvala veliko…zovite kad god zatrebam!

 • Milan
  Posted at 23:06h, 24 новембар Одговори

  Gospodin Tomislav, pre svega, pravi profesionalac i nadasve ljubazna i dobra osoba, pravi strucnjak u svojim oblastima a ima ih mnogo, verujte!.
  Dogovorene radove je izvršio prema unapred definisanim cenama, brzo i ekspeditivno. Kada bude trebalo, sigurno ću ga ponovno zvati!
  Moje iskrene preporuke!

  • majstor Toma
   Posted at 23:20h, 24 новембар Одговори

   Hvala na ovako lepim recima,,,opravdacu nadam se…

 • Dragana Todorovic
  Posted at 23:08h, 24 новембар Одговори

  Majstor Toma jeste dobar majstor, sve kako i pisete ovde ali kod mene je popravljao TA pec Sve kao što je rekao, i cena i otprilike dužina radova ali drugi put kada sam ga zvao je kasnio 7 i po minuta od dogovorenog vremena. Treba postovati svacije vreme pa i moje Tomo…nemam nikakvih drugih primedbi, savrsen ste majstor, ne moze se osporiti….

  • majstor Toma
   Posted at 23:19h, 24 новембар Одговори

   Hvala velikoooo….elem, saobracajna guzva Dragana, obecavam nikad vise:)

 • Nadezda
  Posted at 07:31h, 18 јануар Одговори

  Ma nemam reči, sve na najvišem nivou, sva preporuka!

  Nadežda

  • majstor Toma
   Posted at 22:59h, 23 јануар Одговори

   Tako je! Radimooooo, idemo dalje!

Post A Comment