Kaplje sistem za grejanje Beograd majstor

Kaplje sistem za grejanje Beograd majstor

Kaplje sistem za grejanje Beograd majstor

Kaplje sistem za grejanje Beograd majstor Hitno dolazi 00 -24h Korona zaštita 0628895111

Šta da kažemo vezano za to da se svima koji imaju centralno ili bilo kakvo grejanje u bilo kom kraju Beograda Geneks, Hotel Jugoslavija, Zemun polje, Altina, Vojni put, Plavi horizonti, Neimar, Karaburma, Borča, Ovča, Krnjača, Đeram, Kalenić na pelet ili gas se desi da prokaplje sisetm tj, počne da pušta vodu! Krene da kaplje, počne da se skuplja voda na podu, gubi se pritisak i eto muke! Kako to rešavati, često ni sami ne znate! Na pravom ste mestu, hausmajstor Toma, električar i majstor za grejanje na struju je tu za vas u svako doba dana ili noći! „Pozivi su česti…majstore, dobro veče! Kako ste? Sisem nam gubi vodu, šta da radimo? Jel možete da dođete odmah, imamo malu bebu “ ili „Dobar dan majstore! Ja sam Tamara sa Novog Beograda! Imamo jedan problem sa grejanjem, neće da se uključi! Šta da radimo kažite nam molim Vas, jel možete hitno da dođete?“. Naravno, Toma majstor koga još zovu i SUPERMAJSTOR dolazi hitno i brzo i oktlanja sve probleme vezane za etažno grejanje! Majstor za grejanje na struju je uvek spreman za intervenciju, hitno i brzo dolazi u Beogradu, Lion, Bulbuder, Mirijevo, Crveni krst, SlavijaZemunu, Čukarica, Novi Beograd, Rakovica, Stari grad, Savski venac, Vračar, Zvezdara, Zemun, Palilula, Voždovac, Grocka, Surčin, naselja: Čubura, Zeleno brdo, Olimp, , Hram, Kotež, Bulevar despota Stefana, Palilulska pijaca, Topličin venac, Banovo brdo, Čukarička padina, Ada Cinganlija, Cerak, Cerak Vinogradi, Vidikovac, Obilićev venac. Kaplje sistem za grejanje Beograd majstor!

Kaplje sistem za grejanje Beograd majstor 24h hitno!

Kaplje sistem za grejanje Beograd majstor 24h hitno!

PROBLEMI koji se javljaju kod Centralnog grejanja

– primedbe da CG ne radi „punom parom“, pumpa ispravna, TV PRVA MI VERUJE MOŽETE I VI!
Prvo se pozabaviti uklanjanju vazduha iz sistema;
Pritisnuti srafcigerom ventil na eksp.posudi (EP), ako izlazi voda – pukla je membrana, a ako izlazi vazduh -EP je ispravna…
– Odzraciti (ispustiti vazduh) iz sistema tako sto na svakom radijatoru ventilic(sisicu)  okrenuti srafcigerom i kada krene voda-zatvoriti…,
– Bitna uloga EP u zatvorenom sistemu CG, jer prilkmom dizanja temper. vode ista se sori i pritisak raste.Tu je uloga EP  da redukuje pritisak,,inace bi doslo do nekov pucanja u sistemu cevi. Ako to EP to ne radi, ili nedovoljno, onda je ona neispravna ili je po velicini  neadekvatna….Pozovite i dolazimo u bilo koje doba dana ili noći Dorćol, Knez Mihajlova, Dedinje, Senjak, Topčider, Trošarina, Blokovi Novi Beograd, Sava Centar, Fontana, Ušće, Ugrinovci, Dobanovci!

 

Usluge Zlatibor non stop akcija!

3 Comments
 • Sedjan
  Posted at 07:58h, 17 новембар Одговори

  Sve popravljeno superrrr… I lepljenje plocica zakazno hvla vam srdjan

  • majstor Toma
   Posted at 22:28h, 17 новембар Одговори

   Srdjane hvala veliko na ovako lepom komentaru…

 • Mitar
  Posted at 22:24h, 17 новембар Одговори

  Jako sma zadovoljan uslugom majstora Tome. Pored navedenih oni vrše i usluge keramičara, nameštanja sanitarije tako da sma jako jako zadovoljan!

  Mitar

Post A Comment