Hitne intervencije kuhinjski bojler

Hitne intervencije kuhinjski bojler

Hitne intervencije kuhinjski bojler

Hitne intervencije kuhinjski bojler 062 88 95 111

Hitne intervencije bojler AKCIJA Beogradski majstor

Hitne intervencije kuhinjski bojler sa novom kuhinjom uvek je pitanje kakav bojler! Za grejanje sanitarne kuhinjske vode odabrati jedan prohromski protočni bojler, OBODIN ili GORENJE, MAGNOHROM ili neki uslužni da bismo odgovorili na to pitanje. Recimo, pre svega, da treba izbegavati male protočne bojlere svih vrsta i ako su lepi, kompaktni i mali i slatki bito je znati da će oni kad-tad napraviti velike i gorke troškove i probleme a onda ostaju nam samo da zovemo majstora, HAUS majstora Tomu, Beograd hitne i brze intervencije i dolazi u polanoći – 00 -24 h – PROVERITE ZAŠTO SAM NAJBOLJI! SERVIS I POPRAVKA električne strujne instalacije, nove ili stare, električni kablovi, MONTAŽA I DEMONTAŽA sistema, etažno grejanje, podno, normalno, Akcija – Hitno i brzo – 062 88 95 111 Majstor Toma VAŠI KVAROVI NESTAJU KADA POZOVETE MAJSTORA TOMU-električar, Majstor za etažno grejanje, TA peći, električno šporeti, pošten, vredan, stručan, izuzetno predusretljiv Majstor BEOGRAD.

Hitne intervencije kuhinjski bojler

Hitne intervencije kuhinjski bojler

Kuhinjski bojler i hitne intervencije, mali bojleri imaju najčešće zapreminu od desetak litara i tu uvek imamo dva izbora – Da li da to bude bojler koji se ugrađuje u viseće elemente ili takav koji se ugrađuje dole ispod sudopere.  Da bismo odgovorili na to pitanje recimo da je iskustvo pokazalo da je uvek pametnije ugraditi bojler koji se montira u viseće elemente nego onaj drugi koji se nađe ispod sudopere. Razlog tome je to što gornji bojler nikad nije pod pritiskom pa se ređe dešavaju curenja a i kad se to desi mnogo pre se primeti i ranije se reaguje. Da se kvar otkloni to nikad nije slučaj sa bojlerom koji se nalazi ispod sudopere jer i i taj će kad-tad da procuri a primetićemo ovu pojavu tek kad se iverica od koje je sačinjena sudopera toliko natopi da se potpuno upropasti! Pored svega toga mnogo je jednostavnije i jeftinije servisirati gornji bojler nego onaj ispod sudopere i pozvati MAJSTORA TOMU 062 88 95 111 Električar, HAUS majstor BEOGRAD, ETAŽNO grejanje peći! AKCIJA AKCIJA Amazon 
8 Comments
 • Milovan
  Posted at 20:09h, 18 јун Одговори

  Majstor kome mogu da stavim kljuceve od stana. Majstor Toma dodje kada je slobodan, u dogovrenom terminu i odradi potrebnu popravku a ja budem zadovoljan. Hvala Tomo, kao sto sam i obećao, ostavljam komentar i sve preporuke za Tomu!!!!! Zovem sutra, idemo još jednu intervenciju a i dao sam komšiji broj telefona pa se nadam da i tamo uradite neki posao…Od sada ću kada imam vremena ostavljati komentare da pognem dobrom majstoru da bude uvek uposlen,

  062 88 95 111 – Nećete pogrešiti

  • majstor Toma
   Posted at 20:17h, 18 јун Одговори

   Hvala Vam na poverenju, Vama i Vašoj divnoj porodici…ovakvim ljudima je zadovoljstvo nešto popravljati:)

 • Milica
  Posted at 20:11h, 18 јун Одговори

  Majstor Toma je jako dobar strućnjak. Više puta smo ga zvali i na neki način je postao naš porodični majstor, Jedina zamerka moja je što je kasnio 10 minuta poslednji put ali je obećao da se to neće dešavati ubuduće! Ja sam prešla preko toga iako ne volim kada neko kasni za ugovorene termine, Svako dobro i vidimo se po dogovoru Tomo!

  • majstor Toma
   Posted at 20:16h, 18 јун Одговори

   Sve ok…:) Nikad više:)

 • Miša
  Posted at 20:13h, 18 јун Одговори

  UH, šta reći, majstor koji je došao u 02:45 ujutro kod mene u pekaru i sredo kuršluz. Ne znam šta bih radio, HVALA HVALA DO NEBA Majstor Tomo! Zamislite, naplatio mi je dolazak i popravak u to vreme, kada ceo svet spava samo 4000 rsd. Ja sam bio spreman da platim koliko kaže, 100 evra, dvesta…nije bitno jer sam morao da isporučim ujutro 300 kg peciva i bureka…hvala hvala!

  • majstor Toma
   Posted at 20:16h, 18 јун Одговори

   Hvala Mišo na svemu što ste napisali…Uvek i u svako vreme 00 – 24 h – 062 88 95 111

 • Milenko
  Posted at 05:11h, 26 јун Одговори

  E Tomo, da nije Vas ne znam sta bih radio! Hvala od srca!

  • majstor Toma
   Posted at 22:56h, 30 јун Одговори

   Hvala, i ja ne znam sta bih da nije Vas:)

Post A Comment