Etažno grejanje na struju

Etažno grejanje na struju

Etažno grejanje na struju

Etažno grejanje na struju

Etažno grejanje na struju je verovatno najčistije grejanje i najmanja investicija kad su u pitanju kotlovi za grejanje. Izvodi se kao grejanje sa radijatorima a može da bude i podno grejanje kao i etažno grejanje na struju. Pored toga, ono kad je u pitanju kotao zauzima najmanje mesta tako da sam kotao može da bude smešten i u jednom relativno malom ormariću. Još jedna prednost ovakvog grejanja je i to što se veoma lako kontroliše a takođe i servis je veoma jednostavan i jeftino. Etažno grejanje na struju, treba istaći i to da je veoma podesiva jačina grejanje kotla. Obično se izvodi sa tri grejača od kojih se svaki priključujen na po jednu fazu. Uključivanje grejača se kontroliše kontaktorima a to su električni releji koji na signal termostata uključuju direktno struju sa faze a sami kontaktori se veoma lako kontrolišu a po potrebi i zamenjuju sistem u samom kotlu. To je razlog zbog čega se povećava potreba za time da svako domaćinstvo poznaje nekoga kome može da se obrati u hitnim slučajevima osim hitne pomoći i pozove hitne intervencije Beograd majstori. Popravku i servis električnog kotla za etažno grejanje kao i etažno grejanje na struju vrši tim haus majstora za brze intervencije tj. hitne intervencije Beograd, majstor Toma 062 88 95 11 ili  http://pozovimajstora.rs. Električar Beograd, Vodoinstalater Novi Beograd, podno grejanje, na pelet, gas…Mi smo tim koji je uvek spreman da Vam pomogne ukoliko imate kvarove na električnoj instalaciji u stanu – 062 88 95 111 Majstor Toma ili naš blog http://pozovimajstora.rs/blog/. Naše usluge su  popravka elektro instalacija, uvodjenje i razvodjenje struje, popravka razvodnih ormana i instalacija, postavljanje TV, Ugradnja automatskih osigurača i prekidača za svetlo, ugradnja rasvete, bojlera i kazana, servis i popravka, luster ugradnja, LED sijalica, montaža…Hitne intervencije Beograd majstori i servis veš mašina i šporeta sa ravnim pločama, sudo mašina, aspiratora, termostata, TA peći, kotlova, sklopki…Vodoinstalater Beograd vrši usluge odgušenje kanalizacije kao i mašinsko odgušenje kanalizacije, odgušenje sajlom, cevi, sudopere, slivnika, tuš kabina…majstor za grejanje vrši uslugu ugradnje podnog grejanja, popravke sistema, pelte, gas, struju….naši dobavljači su https://stratoplus.rs.a više o njima na sajtu https://stratoplus.rs/shop/.
Etažno grejanje na struju

Etažno grejanje na struju

Sadrži termostat koji održava zadatu temperaturu vode u sistemu kada je montiran na podno grejanje jer je to etažno grejanje na struju. Temperaturu vode je potrebno podesiti tako da ne prelazi 30 stepeni a da bi se to moglo postići, potrebno je da zgrada bude odlično toplotno izolovana na takav način da maksimalno se smanjuju gubici toplote te će ovakva temperatura vode u podu učiniti da temperatura  poda  ne pređe  27 stepeni celzijusovih  a temperatura vazduha u prostoriji temperatura vazduha bude optimalna. Etažno grejanje na struju zahteva  znači između 20 i 24 stepena celzijusova. Ukoliko toplotna izolacija prostora nije dovoljna dešavaće se da su značajno veći gubici toplote kroz zidove i prozore i ploču te će biti potrebno da se temperatura vode kod etažno grejanje na struju u podu podigne iznad 30 stepeni pa se može desiti da temperatura poda bude veća od 27 stepeni što će dovesti do toga da je subjektivni osećaj u prostoriji loš jer iako je temperatura vazduha optimalna prisutni će imati osećaj toplih nogu što može loše da utiče na pojavu vena. Iako Etažno grejanje na struju kao grejanje ima velike prednosti zbog svoje jednostavnosti ipak je cena ovakvog grejanja na mesečnom nivou veća od na primer termoakumulacionih peći korišćenih za grejanje prostora i ovakvo grejanje troši najčešće skupu struju preko dana dok termoakumulacione peći akumuliraju toplotu noću kad je struja i četiri puta jeftinija a ona ju je tokom dana kada je grejanje i potrebno. Etažno grejanje na struju je jako traženo!
Popravku i servis Etažno grejanje na struju i za etažno grejanje kao i etažno grejanje na struju vrši tim haus majstora  tj. hitne intervencije Beograd, majstor Toma 062 88 95 11 ili  http://pozovimajstora.rs. Električar Beograd, Vodoinstalater Beograd kao i majstor za grejanje, podno grejanje, na pelet, gas…Mi smo tim haus majstora za hitne intervencije koji je uvek spreman da Vam pomogne ukoliko imate kvarove na električnoj instalaciji u kući ili stanu– 062 88 95 111 Majstor Toma ili naš sajt http://pozovimajstora.rs/blog/. Naše usluge su  popravka elektro instalacija, uvodjenje i razvodjenje električne instalacije, popravka razvodnih ormana, postavljanje TV i ugradnj na zidu, ugradnja automatskih osigurača i prekidača za svetlo, utičnica, ugradnja rasvete, bojlera i kazana, servis i popravka, luster ugradnja, LED sijalica, montaža i ugrdnja…Hitne intervencije Novi Beograd majstori i servis veš mašina i šporeta sa ravnim pločama i običnim, sudo mašina, aspiratora, termostata, TA peći, kotlova, sklopki…Vodoinstalater Beograd vrši usluge odgušenje kanalizacije kao i mašinsko odgušenje kanalizacije, odgušenje sajlom, cevi, sudopere, slivnika, tuš kabina…majstor za grejanje vrši uslugu ugradnje podnog grejanja, popravke sistema, pelet, gas, struju….naši dobavljači su https://stratoplus.rs.a više o njima na sajtu https://stratoplus.rs/shop/.
14 Comments
 • Dina
  Posted at 17:23h, 04 новембар Одговори

  Odlicno sve odradjeno, dosli su majstori za hitne intervencije i sve sredili…mozda predjem na pelet pa zovemmnn

  • majstor Toma
   Posted at 22:09h, 05 новембар Одговори

   Hvala zovite, tu smo uvek tim ya hitne intevencije haus majstori! Elektricar Beograd, Vodoinstalater, Majstor za grejanje BGD
   062 88 95 111

 • Milicevic Jordan
  Posted at 08:05h, 07 новембар Одговори

  Majstor za sva vremena. Nisam imao prilike ovakve profesionalce da imam u kuci ..sve srwdjeno, posten, jeftin….hvala Vam Tomo!

  • majstor Toma
   Posted at 16:48h, 07 новембар Одговори

   Najbolji:) Elektricar za Beograd, Vodoinstalater za Beograd, Majstor za grejanje, podno, pelet, struju ili drva 062 88 95 111
   http://pozovimajstora.rs

 • Teodorq
  Posted at 15:53h, 24 новембар Одговори

  Majstor Tomo mnogo Vam hvala…ovo sada radi savrsenooooo

  • majstor Toma
   Posted at 12:07h, 27 новембар Одговори

   Hvala i Vama…svako dobro!

 • Gagq
  Posted at 07:54h, 12 децембар Одговори

  Vrhunska uskuga i vrhunski majstor! Po treci put ga zovemo i sve je 1/1! Hvala Tomiskave

  • majstor Toma
   Posted at 22:32h, 14 децембар Одговори

   Samo tako i nastavite…salim se, neka pozove komsija ili neki rodjak…da ne bude sve kod vas

 • Verka.M
  Posted at 06:39h, 14 децембар Одговори

  Uradjeno sve…v r h u n s k i!!!! Toma je majstorcina!

  • majstor Toma
   Posted at 22:30h, 14 децембар Одговори

   Pa sad, ako Vi tako kazete:)

 • Lazarevic
  Posted at 07:11h, 18 децембар Одговори

  U ime porodice Lazarevic veliki respect!

  • majstor Toma
   Posted at 12:37h, 24 децембар Одговори

   Vracam takodje!

 • Danilo
  Posted at 12:34h, 04 јануар Одговори

  Poslovan i.pametan majstor za sva vremena

Post A Comment