Etažno grejanje na struju

Etažno grejanje na struju

Etažno grejanje na struju

Etažno grejanje na struju

Etažno grejanje na struju je verovatno najčistije grejanje i najmanja investicija kad su u pitanju kotlovi za grejanje. Izvodi se kao grejanje sa radijatorima a može da bude i podno grejanje kao i etažno grejanje na struju. Pored toga, ono kad je u pitanju kotao zauzima najmanje mesta tako da sam kotao može da bude smešten i u jednom relativno malom ormariću. Još jedna prednost ovakvog grejanja je i to što se veoma lako kontroliše a takođe i servis je veoma jednostavan i jeftino. Etažno grejanje na struju, treba istaći i to da je veoma podesiva jačina grejanje kotla. Obično se izvodi sa tri grejača od kojih se svaki priključujen na po jednu fazu. Uključivanje grejača se kontroliše kontaktorima a to su električni releji koji na signal termostata uključuju direktno struju sa faze a sami kontaktori se veoma lako kontrolišu a po potrebi i zamenjuju sistem u samom kotlu. To je razlog zbog čega se povećava potreba za time da svako domaćinstvo poznaje nekoga kome može da se obrati u hitnim slučajevima osim hitne pomoći i pozove hitne intervencije Beograd majstori. Popravku i servis električnog kotla za etažno grejanje kao i etažno grejanje na struju vrši tim haus majstora za brze intervencije tj. hitne intervencije Beograd, majstor Toma 062 88 95 11 ili  https://pozovimajstora.rs. Električar Beograd, Vodoinstalater Novi Beograd, podno grejanje, na pelet, gas…Mi smo tim koji je uvek spreman da Vam pomogne ukoliko imate kvarove na električnoj instalaciji u stanu – 062 88 95 111 Majstor Toma ili naš blog https://pozovimajstora.rs/blog/. Naše usluge su  popravka elektro instalacija, uvodjenje i razvodjenje struje, popravka razvodnih ormana i instalacija, postavljanje TV, Ugradnja automatskih osigurača i prekidača za svetlo, ugradnja rasvete, bojlera i kazana, servis i popravka, luster ugradnja, LED sijalica, montaža…Hitne intervencije Beograd majstori i servis veš mašina i šporeta sa ravnim pločama, sudo mašina, aspiratora, termostata, TA peći, kotlova, sklopki…Vodoinstalater Beograd vrši usluge odgušenje kanalizacije kao i mašinsko odgušenje kanalizacije, odgušenje sajlom, cevi, sudopere, slivnika, tuš kabina…majstor za grejanje vrši uslugu ugradnje podnog grejanja, popravke sistema, pelte, gas, struju….naši dobavljači su https://stratoplus.rs.a više o njima na sajtu https://stratoplus.rs/shop/.
Etažno grejanje na struju

Etažno grejanje na struju

Sadrži termostat koji održava zadatu temperaturu vode u sistemu kada je montiran na podno grejanje jer je to etažno grejanje na struju. Temperaturu vode je potrebno podesiti tako da ne prelazi 30 stepeni a da bi se to moglo postići, potrebno je da zgrada bude odlično toplotno izolovana na takav način da maksimalno se smanjuju gubici toplote te će ovakva temperatura vode u podu učiniti da temperatura  poda  ne pređe  27 stepeni celzijusovih  a temperatura vazduha u prostoriji temperatura vazduha bude optimalna. Etažno grejanje na struju zahteva  znači između 20 i 24 stepena celzijusova. Ukoliko toplotna izolacija prostora nije dovoljna dešavaće se da su značajno veći gubici toplote kroz zidove i prozore i ploču te će biti potrebno da se temperatura vode kod etažno grejanje na struju u podu podigne iznad 30 stepeni pa se može desiti da temperatura poda bude veća od 27 stepeni što će dovesti do toga da je subjektivni osećaj u prostoriji loš jer iako je temperatura vazduha optimalna prisutni će imati osećaj toplih nogu što može loše da utiče na pojavu vena. Iako Etažno grejanje na struju kao grejanje ima velike prednosti zbog svoje jednostavnosti ipak je cena ovakvog grejanja na mesečnom nivou veća od na primer termoakumulacionih peći korišćenih za grejanje prostora i ovakvo grejanje troši najčešće skupu struju preko dana dok termoakumulacione peći akumuliraju toplotu noću kad je struja i četiri puta jeftinija a ona ju je tokom dana kada je grejanje i potrebno. Etažno grejanje na struju je jako traženo!
Popravku i servis Etažno grejanje na struju i za etažno grejanje kao i etažno grejanje na struju vrši tim haus majstora  tj. hitne intervencije Beograd, majstor Toma 062 88 95 11 ili  https://pozovimajstora.rs. Električar Beograd, Vodoinstalater Beograd kao i majstor za grejanje, podno grejanje, na pelet, gas…Mi smo tim haus majstora za hitne intervencije koji je uvek spreman da Vam pomogne ukoliko imate kvarove na električnoj instalaciji u kući ili stanu– 062 88 95 111 Majstor Toma ili naš sajt https://pozovimajstora.rs/blog/. Naše usluge su  popravka elektro instalacija, uvodjenje i razvodjenje električne instalacije, popravka razvodnih ormana, postavljanje TV i ugradnj na zidu, ugradnja automatskih osigurača i prekidača za svetlo, utičnica, ugradnja rasvete, bojlera i kazana, servis i popravka, luster ugradnja, LED sijalica, montaža i ugrdnja…Hitne intervencije Novi Beograd majstori i servis veš mašina i šporeta sa ravnim pločama i običnim, sudo mašina, aspiratora, termostata, TA peći, kotlova, sklopki…Vodoinstalater Beograd vrši usluge odgušenje kanalizacije kao i mašinsko odgušenje kanalizacije, odgušenje sajlom, cevi, sudopere, slivnika, tuš kabina…majstor za grejanje vrši uslugu ugradnje podnog grejanja, popravke sistema, pelet, gas, struju….naši dobavljači su https://stratoplus.rs.a više o njima na sajtu https://stratoplus.rs/shop/.