Električni kotlovi Bežanijska Kosa

Električni kotlovi Bežanijska Kosa

Električni kotlovi Bežanijska Kosa

Električni kotlovi Bežanijska Kosa

Električni kotlovi Bežanijska Kosa Hausmajstor AKCIJA 062 88 95 111

Električni kotlovi Bežanijska Kosa ako govorimo o kotlovima za etažno grejanje onda za kotao možemo reći da je on namenjen i isključivo namenjen zagrevanju stambenih jedinica. Da li su to kuće, vikendice, stanovi, poslovni prostor i ostali objekti u Beogradu svaki kotao električni ili kotao na čvrsto gorivo je obično određeno toplotne snage i ona iznosi od 6 do 24 kw. Svaki kotao se odlikuju jednostavnim upravljanjem, vrlo su ekonomični i uglavnom jako jako pouzdani. Izrađeni su kompletno od metala ili imaju oplatu od metalne legure, određene pumpe i ekspanzionog suda. Da li će ona biti osam litarska ili 20 litarska ekspanziona posuda, zatim ima sigurnosne i odzračni ventil i ostalu opremu. Svakako to radi potpuno bešumno jer su u pitanju takozvani tihi relej a snaga se može podešavati i to u procentima od 1,30 do dva kilovata.  Platforma na kojoj se pričvršćuje jeste jedan uređaj koji se razlikuje u zavisnosti od cirkulacionih pumpi. ELEKTRIČAR
ETAŽNO GREJANJE PEĆI, MONTAŽA I DEMONTAŽA, V I D E O N A D Z O R, SERVIS I POPRAVKA – H A U S M A J S T O R BGD – A K C I J A AKCIJA AMAZON – HITNO I BRZO!
062 88 95 111
Električni kotlovi Bežanijska Kosa

Električni kotlovi Bežanijska Kosa

Električni kotlovi Bežanijska Kosa vrlo često se ugrađuje Trobrzinska pumpa koja omogućuje da se radna kriva menja i zahvaljujući tome se znatno može smanjiti potrošnja električne struje a takođe i šumovi instalacije pa jednostavno su stanovi jako jako u potražnjivi za ovakvu vrstu električnih kotlova. Ukoliko dođe do bilo kakvog kvara na kotlovima, pumpama, ventilima ekspanzionih sudovima, instalaciji, radijatorima, liveni ili gusani panelnim onda je tu Haus majstor Toma koji je u jednoj električar majstor za etažno grejanje  i reaguje u svakoj situaciji.  Bavi se ugradnjom struje, montažom i demontažom, zamenom grejača, zamena termostata, električnih šporeta, bojlera, aspiratora, ugradnjom struje i mnogo toga još ima –  hausmajstor Toma je tu za vas od 0 do 24 sata ti uvek je u pitanju akcija i akcija kao i Amazon. 062 88 95 111.

2 Comments

Post A Comment