Beogradski majstor zamena utičnice cena akcija

Beogradski majstor zamena utičnice cena akcija

Beogradski majstor zamena utičnice cena akcija

Beogradski majstor zamena utičnice cena akcija

Beogradski majstor zamena utičnice cena akcija električar, strujne instalacije, zamena, menjanje, popravka, servis 0628895111

Često smo u problemu kada menjamo prekidače i utičnice u svom stanu u Beogradu, Zemunu, Novom Beogradu da nađemo pravog majstora električara koji će to napraviti. Vrlo često slušamo priče o tome koji je majstor dobar, stručan, koji majstor je tačan i dolazi na vreme i odradi sve po dogovoru a koji majstor ne isprati sve postavljene dogovore…Sada se nalazite na pravom mestu jer ako je potrban majstor električar koji vam pored navedenog problema može rešiti i LED rasvetu i LED panele, postaviti novu strujnu instalaciju i razvesti struju u kući ili stanu, popraviti etažno grejanje, zameniti osigurače u stanu u Beogradu, automatske ili topljive, električne kotlove i radijatore srediti, TA peci…Beogradski majstor zamena utičnice cena akcija!

Beogradski majstor zamena utičnice cena akcija

Beogradski majstor zamena utičnice cena akcija

c) Izbacio OSIGURAC za SUKO-utikace, “ ja oko struje ne pipam“ obicno vecina muskih glava sebe ogradi, ali „svastomajstor“ ce pokusati da bude i elektricar….
Iskljucice sve uredjaje iz suko uticnica, zavrnuce ispravne OSIGURAC ( ukljuciti automatski ) – Beogradski majstor !
Onda ce jedan po jedan potrosac ukljucivati u rad ( najcesce je najcesci problem kod el.sporeta kod koga redom ukljucivati ringle i rernu), pa kod kojeg ukljucivanja IZBACI osigurac – kvar je kod tog UREDJAJA..Ako se ne uspe kvar odkloniti, na srecu MAJSTORA dobili su PRILIKU i oni za ZARADOM.. Usluge Zlatibor!

Beogradski majstor Toma dolazi i sredjuje uglanom sve probleme i kvarove koji se pojave. U te kvarove spadaju električarski kvarovi, kvarovi na veš mašinama i kvarovi na grejanju i voovodu! Od električarskih kvarova se jako izdvajaju grupe poslova i kvarova koji se javljaju LED paneli, električni šporeti, grejači, bojleri, protočni bojleri SIEMENS ili BOCH, etažno grejanje strujno popravka i postavljanje radijatora ili izmeštanje. Isto tako ekspanzioni sudovi etažnog grejanja su specijalnost majstora Tome! Pozovite i ne mislite. Servis veš mašina gorenje, siemens, bosh…

6 Comments

Post A Comment